tisdag 12 juli 2011

Blå blå vindar & vatten

Äntligen har hela familjen semester!!! Urbans ledighet började i fredags och snabbt som ögat satt vi på en färja till Holmön för en övernattning hos fam Furberg. Vädret var bästa tänkbara och det kändes som om vi var utomlands, med tanke på hur otroligt varmt det var. Underbart! Vi solade och badade och åt gott och svettades. Och vilken liten pärla Holmön är! Så stillsamt och lugnt och vackert! Man badar i samma vik som hamnen, fast på andra sidan, där det är finfin sand och långgrunt - perfekt för små barn. =)

Efter Holmön blev det en natt hemma och sedan via Ratan (lunch på Tullgårdens gästgifveri, som var otroligt gott och trevligt!) och ett par loppisar till Gummark, där ännu en trevlig övernattning väntade. Vi go-fikade på familjens sommar-kafé och sedan bjöd vi på caesarsallad med kyckling i deras stuga. Där blev det också sol och bad, till och med före frukost på morgonen efter! Hur nöjd var inte grabbarna för det! Och jag med, för vattnet var till skillnad från Holmöns havsbad, riktigt varmt. Lovely!

På hemvägen fick vi middag hos mamsen och en rundtur i hennes fina trädgård, där det ständigt är nya projekt på gång! =)

1 kommentar:

Ulrica sa...

Härligt utflykten ni har varit på!! KRAM Faster...